Türkiye’de kadına şiddete hayır diyoruz fakat gün geçmiyor ki kadına şiddete hayır derken bir kadinin başka bir kadına yapmış olduğu psikolojik şiddete de ne ad verilir?

Bir adamın evliyken, başka bir kadınla yasak ilişki yaşaması ve bu ilişkide, önce annesi sonra kızıyla münasebette olmasına ne ad verilir? Bu bir iddia ama eğer doğruysa akıllara durgunluk getiren bir olay..

Soruyorum size? Kadına şiddete hayır derken, peki kadının kadına şiddetinin farkında mıyız?

Geçtiğimiz günlerde Mersin’in, akıllara durgunluk getiren bir olayla karşı karşıya geldiği iddia ediliyor.

Bebek katilleri aramızda mı? Anne karnında, ultrasyon görüntülerinden de yola çıkarak hemen hemen 5 aylık olan bebeğe hastane ortamında şok vererek kalbini durdurma iddiasıyla bebeği öldüren Doktor M. Ş. eğer bu iddialar doğruysa, nasıl bir vicdana sahiptir? Ve bundan önce de başka bebekleri katletti mi?

Evli ve bir çocuk babası olan İ. A., karısının kız arkadaşı H. E. ve kız arkadaşının annesi E. E. 2 yıl boyunca yasak ilişki yaşadığı, iki sene boyunca karısının kız arkadaşının önce annesi E. E. ile birlikte olan ve ardından kızı H. E. ile birlikte olmaya başlayan İ. A’nın genç kadını hamile bıraktığı, iddia ediliyor.

Bu iddialara göre;

İ. A’nın eşi bize yollamış olduğu Whatsapp görüntüleriyle. bu iki kadınla yaşadığı ilişkiyi inkar etmediğini açıkladı. Söz konusu whatsapp görüntüleri bizde mevcuttur.

Yaklaşık iki yıl süren ilişki sonrasında;

Yasak ilişki yaşadığı genç kadının karnında ki bebeği 4, 5 aylık oluyor ve sevgilisiyle birlikte çocuğu doğurma ma kararı alıyorlar.

Ardından hastaneye gidip Doktor M, Ş, ile anlaşıyorlar, Bunun üzerine Doktor anne karnında ki çocuğa şok vererek kalbini durduruyor.

Bu işlemden sonra hamile kadının evine Ebe gidiyor ve evde steril olmayan ortamda kalbini durdurduğu bebeği suni doğumla alıyor.

Genç kadının, daha sonra yasak ilişki yaşadığı adamla birlikte bebeğin cesedini otoban kenarında biryere gömdükleri yine başka bir iddialar arasında.

Bu duruma birebir şahit olduğunu iddia eden adamın eşi, bize kendisinin karşılaştığı ve eşinin sevgilisi tarafından kendisine şiddetle alâkalı bilgileri ve görüntüleri gönderdi.

Bu bilgiler çercevesinde M. isimli kadının kocasının yasak ilişki yaşadığı kadından piskolojik şiddet gördüğü de görüntü ve mesaj kayıtlarıyla iddialar içinde.

Biz de bunu bir iddia olarak kabul ediyor, adli makamlarca toplumun değerlerinin korunması amacıyla konunun derin bir şekilde araştırılmasının yapılacağına ve sonucunda suçluların adalete teslim edileceğine inanıyoruz.

Not: Bu iddialardan gazetemiz mesul değildir, bu haber söz konusu iddiayı mail ve telefonlarımız aracılığıyla bizlere ulaştıran mağdur olduğunu dile getirenlere aittir. Bizler, eğer bir insanlık suçu işlenmişse, Haberi yetkililere buradan duyurmakla mesulüz.

Kaynak: İnternational Hayat Haber