Jumbo Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirilen Sami Hotak, yüksek kaliteli ev dekorasyon ürünleri odaklı e-ticaret sitesi Pera Bulvarı’na genel müdür olarak atandı. 

Jumbo Genel Müdürü olarak başarılı çalışmalarıyla markaya değer katan Sami Hotak, 12 Haziran itibariyle Jumbo Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi. Jumbo’da 4 yıl,  Karaca Grup’ta 11 yıl çalışan ve Jumbo’nun büyümesine büyük katkı sağlayan Hotak, yönetim kurulundaki görevine ek olarak Pera Bulvarı’nın genel yönetiminden sorumlu olacak. 

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Hotak, ayrıca Koç Üniversitesi’nde Yöneticilik üzerine MBA programını ve California – San Diego Üniversitesi’nde (UCSD) Pazarlama Ağırlıklı İşletme programı eğitimini aldı. Profesyonel iş hayatına Karaca ile adım atan Hotak, “Perakende Satış Yöneticisi, Ürün Kategori Müdürü, İş Geliştirme Müdürü ve Karaca Grup Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü & İcra Kurulu Üyesi gibi birçok görevi üstlendi. 2017 yılında Saray Muhallebicisi’nde Genel Müdür olarak çalışmaya başlayan Hotak, 2019 -2023 yılları arasında Jumbo Genel Müdürü olarak görev yaptı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı