Çeşme'de Ilıca Otel'de düzenlenen 'Çeşme bizim, Türkiye hepimizin' temalı toplantıya AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadri İnan, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Çeşme İlçe Başkanı Galip Uluçam, AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Pınar Ayyıldız Özen, Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan adayı Esat Tanık ile partililer katıldı.  

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan adayı Esat Tanık, toplantının 'Çeşme bizim, Türkiye hepimizin' temasıyla düzenlendiğini söyledi. Çeşme'de yetersiz alt yapı, yol, doğal gaz ve kanalizasyon eksikliğinin vatandaşı canından bezdirdiğini belirten Tanık, “Tüm bu sorunların sona ermesi Çeşmeli seçmenlerimizin elinde. Dünya çapında tanınan bir ilçeye bu görüntüler yakışmıyor. Yılın 4 mevsimi turizm yapılsın diyoruz ama eksiklikler nedeniyle yerli turist bile ilçenin halini görünce şaşırıp kalıyor. Bu utançtan Çeşme'yi kurtarmamız gerek” dedi. 

“HAZIR OLUN”
Her geçen gün seçmenin gözündeki inancı daha fazla gördüklerini aktaran Tanık, “Başarılı olacağımıza artık kesin olarak eminim. 31 Mart akşamı Çeşme'nin gerçek ve katılımcı belediyecilikle bütünleşeceği bir güne şimdiden hazır olalım. Maalesef 25 yıldır hasır altı edilen ve halkımızı mutsuz eden problemlerimizi ortadan kaldıracağız. Belediyemizin gücüyle artık  Çeşme'nin sorunlarının biteceği 5 sene hazır olun. 31 Mart'ta geleceğe hep birlikte yelken açalım” diye konuştu.

“KENDİLERİNE GELEMEYECEKLER”
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise Nişantaşı, İstanbul, Batman gibi yerlerden adaylar getirildiğini aktararak, bunların yanlış olduğunu ifade etti. “Çeşme'de de bir olursak bu seçimi kazanırız” diyen Şahin'in ardından kürsüye AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadri İnan çıktı. Seçimlerin ardından elde edecekleri başarıyla diğer partilerin bir daha kendine gelemeyeceğini söyleyen İnan, belediyeciliğin Çeşme'de Esat Tanık'ın işi olduğunu aktardı. İnan, “Kendisinin başarısına önümüzdeki 5 yılda Çeşmeliler de 'Tanık' olacak. Çünkü biz turizmi 4 mevsime uzatacak, şimdiden altyapı çalışmalarına yönelik planlamalar yapan bir adaya sahibiz. Bir sefer bile olsa ideolojileri bir kenara koyup Cumhur ittifakına şans verin, Çeşme atılım yapsın” dedi. 

SEÇİM OFİSİ AÇILDI
MHP Çeşme İlçe Başkanı Galip Uluçam, istakrarı bozmadan Çeşme'yi hak ettiği yere götüreceklerini vurgularken AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Pınar Ayyıldız Özen de 31 Mart'ta Çeşme'nin yeni bir sabaha uyanacağını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından MHP İlçe Başkanı Veysel Şahin ile milletvekili Kadri İnan, Çeşme adayı Esat Tanık'ın elini kaldırarak kendisinin başarılı olacağına inandıklarını aktardı. Toplantının ardından katılımcılar Çeşme Seçim Ofisi'ni de hizmete açtı.