Emekli maaşı alanlar, Aralık ayı itibariyle bankaların sunmuş olduğu promosyon ödemelerini beklerken, Yapı Kredi bankasının cazip teklifleri dikkat çekiyor. Yılbaşı yaklaşırken, bankalar emeklilere yönelik promosyonlarını artırırken, Yapı Kredi özel teklifleriyle öne çıkıyor.

Yapı Kredi'nin Aralık ayı emekli promosyon kampanyası, maaş aralığına göre özel ve çekici fırsatlar sunuyor. Emekliler, banka şubeleri, mobil veya internet bankacılığı üzerinden TC kimlik numaralarıyla başvurarak, diğer bankalara nazaran daha yüksek promosyonlar elde edebiliyorlar.

Özellikle nakit ihtiyacını karşılamak ve yüksek promosyon elde etmek isteyen emekliler için Yapı Kredi Bankası tercih edilebilir. 7500 TL maaş alan bir emekliye 9000 TL’ye kadar promosyon imkanı sunuluyor. Üstelik, ek koşullar aranmadan sadece 3 yıl taahhüt verilmesi durumunda promosyon ödemeleri yapılıyor.

Yapı Kredi'nin bu yüksek puan alan promosyon kampanyası, 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Başvurular ise banka şubelerinden, mobil bankacılık veya internet bankacılığı aracılığıyla kolaylıkla yapılabiliyor.