Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü ve Hakan Çalhanoğlun’dan destek mesajı

Ozan Tufan

“Şiddetin her türlüsünü karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun. Yanındayız.”

Hasan Ali Kaldırım

“Şiddetin her türlüsünün sonuna kadar karşısındayız. Türk futbol topluluğuna, sporun etiğini ve değerlerini koruma sorumluluğunu hatırlatıyor, Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.”

Çağlar Söyüncü

“Sporda şiddeti kınıyoruz. Ankaragü-Rizespor maçındaki şiddet olayını ve Hakem Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun diliyorum.” restbet sweet bonanza

Cenk Tosun

“Şiddetin her türlüsüne hayır. Sporun temel ilkesi olan centilmenlik ve adil oyun ruhuna uygun olmayan davranışları kınıyor, bu tür olayların sporun doğasına aykırı olduğunu hatırlatmaktan utanç duyuyoruz. Geçmiş olsun Halil Umut Meler.”

Hakan Çalhanoğlu

“Hala gördüklerimin şokunu yaşıyorum. Halil Umut Meler’e yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Bu tür olaylar, sadece bir hakeme değil, aynı zamanda insanlığın temeline atılmış bir darbe olarak karşımıza çıkıyor. Empatiden yoksun bu kafa yapısı, sadece spora değil, tüm insanlık değerlerine de zarar vermiştir. Sporun güzellikleriyle dolu anılarımızı ve yarınlar için ümitlerimizi, bu tür olaylar yüzünden unutma tehlikesiyle karşı karşıya kalmak içler acısı. Empatiden yoksun bu kafa yapısı, sadece spora değil, tüm insanlık değerlerine de zarar vermiştir. Sporun güzellikleriyle dolu anılarımızı ve yarınlar için ümitlerimizi, bu tür olaylar yüzünden unutma tehlikesiyle karşı karşıya kalmak içler acısı.”