Başkan Palancıoğlu, girişimciliğin desteklenmesi ve yenilikçi iş fikirlerinin yaygınlaştırılması amacıyla 7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi projesini hayata geçireceklerini belirtti. Gençlerin eğitimi için okullara ek olarak konforlu ve nitelikli alanlar sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Palancıoğlu, son beş yılda Melikgazi ilçesine tam 15 adet Akıl Küpü Kütüphanesi kazandırdıklarını vurguladı.

Yeni projeleri arasında da kütüphanelerin yer aldığını belirten Başkan Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi'nin girişine 7/24 açık bir Kütüphane kuracaklarını ve yanına da BTM'nin yapılacağını açıkladı. BTM'nin sadece İstanbul'da bulunan bir merkez olduğunu ancak şimdi Kayseri'ye kazandırılacağını belirten Palancıoğlu, buranın katma değerin ve ihracatın artacağı bir merkez olacağına inandığını söyledi.

Girişimcilere güzel bir ortam sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Palancıoğlu, BTM'nin yenilikçi iş fikirlerinin ticarileşmesi ve girişimciliğin yaygınlaşması için çalışacak bir merkez olacağını belirtti. Burada girişimcilik eğitimlerinin verileceğini ve fikirlerin iş modeline dönüşeceğini ifade eden Başkan Palancıoğlu, Türkiye'nin önemli projelerinden birini daha Kayseri'yle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.