Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, son zamanlarda tırnaklarını ojeli paylaşmasıyla gündeme geldi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştirilen Türkmen, oje sürme konusundaki fikrini açıkladı.

"Tuhaf Gelebilir Ama..."

Türkmen, "İnsanlara erkeğin oje sürmesi tuhaf gelebilir ama ben kendime yakıştırıyorum." dedi. Eleştirileri umursamadığını belirten sanatçı, tarzını ve tercihlerini özgürce ifade etmenin önemini vurguladı.

"Zevkler ve Renkler Tartışılmaz"

Türkmen, "Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben ojeyi seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Bu konuda kimsenin fikrini değiştirmeye çalışmıyorum." şeklinde konuştu.

"Önemli Olan Kendini Rahat Hissetmek"

Sanatçı, giyim tarzı ve aksesuar seçimleriyle her zaman cesur ve özgün tavrıyla öne çıkan bir isim oldu. Türkmen, "Önemli olan insanın kendini rahat hissetmesi. Ben kendimi bu şekilde rahat hissediyorum ve bundan keyif alıyorum." ifadelerini kullandı.

"Kendi Tarzımı Yansıtıyorum"

Türkmen, oje sürmenin bir cinsiyet kimliği göstergesi olmadığını savundu. "Kendi tarzımı yansıtmaya çalışıyorum. Bu tarzın içinde oje de var." dedi.

"Eleştirilere Kulak Asmıyorum"

Sosyal medyadaki eleştirilere rağmen Türkmen, tarzını değiştirmeyeceğini açıkladı. "Eleştirileri okuyorum ama kaale almıyorum. Kendimi mutlu edecek şekilde yaşamaya devam edeceğim."