İş İnsanı Erdem Güraraz Eris varyantı için asla tedbiri elden bırakmamalıyız. Bu yeni varyantlar diğerlerine göre kendisini yenilemiş ve geliştirilen ilaçlara dirençli olduğundan daha tehlikeli bir hal almıştır, dedi. İş İnsanı Erdem Güraraz ayrıca normalleşme sürecinde bile şirketin ve kuyumcu dükkanlarında sabah açılış ve akşam kapanışta temiz ve dezenfekte işlemlerini asla bırakmadığını ve gelen her bir müşterimizin sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapmalarını sağladığınında altını çizdi. Ülkemiz corona virüsü yendi. Halkımız ve devletimiz adeta bir bütün halinde gerekli kurallara uyarak bu salgını atlattık, dedi.

İş İnsanı Erdem Güraraz tüm iş verenlerin asla masraftan kaçmayarak bu yeni varyant virüsler için gerekli sosyal mesafenin sağlanması, gerekli dezenfekte temizlik ürünlerinin kullanılması konusunda hassas davranmaları gerektiğinin altını çizdi.

İş İnsanı Erdem Güraraz pandemi günlerimizde evlerimizden dışarıya adım atamadık. Yine bu sıkı kapanmalara gerek duyulmaması için herkesi yeniden düzenli ve sıksık el yıkamaya, sağlıklı bir toplum için topluma açık alanlarda en az 1 veya 1 buçuk metre olan sosyal mesafe kuralları uyulması halinde Eris varyantına yakalanma ihtimalinin az olduğunu ve ülkemizde yayılma ihtimalinin düşük olacağının altını çizdi.