Kayseri'de Bugün Akaryakıt Fiyatları (26 Şubat 2024)

26 Şubat 2024 Pazar günü Kayseri'de akaryakıt fiyatları şu şekilde:

GÜNCEL - 26-02-2024 10:56

26 Şubat 2024 Pazar günü Kayseri'de akaryakıt fiyatları şu şekilde:

Benzin (95 Oktan): 22,14 TL Motorin: 23,28 TL LPG: 11,12 TL

Akaryakıt Fiyatlarını Etkileyen Faktörler:

Brent petrol fiyatı Dolar kuru Vergi ve ÖTV oranları Rafineri marjı

Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum:

Son zamanlarda Brent petrol fiyatında ve dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Akaryakıt fiyatları son bir haftada benzin ve motorinde 20 kuruş, LPG'de ise 10 kuruş arttı. Akaryakıt fiyatlarındaki artışlar birçok sektörde maliyetleri yükseltiyor.

Kayseri'de Akaryakıt Fiyatları Nerede Daha Ucuz?

Akaryakıt fiyatlarını Opet, Shell, BP ve Petrol Ofisi gibi istasyonların web sitelerinden veya mobil uygulamalarından takip edebilirsiniz. Akaryakıt fiyat karşılaştırma siteleri de güncel fiyatları görmenizi sağlar. Kayseri'de akaryakıt fiyatlarının istasyondan istasyona değişiklik gösterebileceğini unutmayın.

Akaryakıt Tasarrufu Yapmak İçin İpuçları:

Aracınızın lastik havalarını düzenli olarak kontrol edin. Ani fren ve hızlanmalardan kaçının. Aracınızın bakımını aksatmayın. Mümkünse toplu taşıma veya bisiklet kullanın. Yakıt tasarrufu sağlayan araçlar tercih edin.

Kayseri'de Akaryakıt İstasyonları:

Kayseri'de birçok akaryakıt istasyonu bulunmaktadır. Akaryakıt istasyonları genellikle şehir merkezinde ve ana yollar üzerindedir. 24 saat açık akaryakıt istasyonları da bulunmaktadır.

Akaryakıt Fiyatları Hakkında Bilgi Almak İçin:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Akaryakıt firmalarının web siteleri ve mobil uygulamaları Akaryakıt fiyat karşılaştırma siteleri
Günün Diğer Haberleri